onhdesign
top of page

Hemsida
företag

Behöver du en professionell och prisvärd hemsida till ditt företag? Prioriterar du design och användarvänlighet? Är det viktigt att hemsidan är sökmotorsoptimerad (SEO) och mobilanpassad?

 

Då har du kommit helt rätt. 

En hemsida för alla företag

ONH Design utvecklar hemsidor åt företag, oavsett storlek och bransch. Vi är fast beslutna om att kunna erbjuda hemsidor som alla har råd med. Det är därför vi bygger hemsidor till fast pris från endast 1999 kr. Då ingår en komplett hemsida med alla nödvändiga funktioner.

Har ditt företag mer komplexa behov? Det kanske behövs en betalningslösning, ett bokningssystem eller en e-handel? I så fall skräddarsyr vi en lösning och tar fram de funktioner som krävs. 

 

Vi bygger hemsidor som fokuserar på kunden. Användarvänlighet är högsta prioritet. Design, layout och funktioner anpassas omsorgfullt för att skapa en sömlös kundupplevelse. Vi på ONH Design ser till att ditt företags hemsida verkligen gör skillnad.

Hos oss får du alltid

Nöjd kund-garanti

Vi bygger en hemsida helt efter ditt tycke och smak. 

Prisvärda lösningar

Våra uppdrag utförs till marknadens lägsta priser.

Snabb leverans

Leverans inom 5 - 15 dagar

Skräddarsydda lösningar

Dina unika behov styr funktionalitet och utförande

Inga dolda avgifter

Uppdragen sker till fasta och förutbestämda priser

Redigerbara sidor

Vår lösning gör det busenkelt att själv utveckla och underhålla.

Exempel på saker som alltid ingår vid köp av hemsida till företag

1.

2.

3.

4.

Uppstartsmöte

Varje företag är unikt. Ditt företags hemsida behöver sina egna lösningar. Vi börjar därför alltid med att kartlägga dina behov. Därefter kan vi hitta en gemensam målbild och påbörja utvecklingen av företagets hemsida.  

Ett första utkast

Vi börjar bygga hemsidan efter dina preferenser. De riktlinjer vi har satt upp utgör en röd tråd som vi följer för att uppnå önskat resultat. Redan från början utvecklar vi sidan för att vara mobilanpassad.

Revidering

Under resans gång uppstår alltid behov av justeringar. När utkastet är färdigt ser vi över vad som behöver ändras eller läggas till för att matcha företagets behov. Det kan gälla allt från mindre justeringar till större revideringar. Vi gör helt enkelt det som krävs för att du ska bli nöjd.

Färdig produkt

När vi genomfört önskade justeringar finns en färdig produkt. Efter ditt slutgodkännande är företagets hemsida redo för lansering. Vår kundnöjdhetsgaranti säkerställer att du endast betalar för en slutprodukt som uppfyller dina krav. Vi hjälper dig att publicera sidan och ser till att allting fungerar som det ska vid lansering

Köpa företagets hemsida
- Så fungerar det

Hemsida företag
- Våra erbjudanden

Välj
Paketpriser-ONH-Design.png

3 undersidor

1 revidering

Anpassad design

Mobilanpassning

Kontaktformulär

Integration sociala medier

Google maps-kartor

3 undersidor

1 revidering

Anpassad design

Mobilanpassning

Kontaktformulär

Integration sociala medier

Google maps-kartor

Grundläggande SEO

Integration betalningar

E-handel & webbutik

3 undersidor

1 revidering

Anpassad design

Mobilanpassning

Kontaktformulär

Integration sociala medier

Google maps-kartor

Grundläggande SEO

Att köpa hemsida - viktigt att tänka på

 

Det finns en rad saker som är viktiga att fundera över när det är dags att köpa en ny hemsida. Här är en enkel checklista som hjälper dig att hitta rätt:

1. Vad vill du uppnå med hemsidan?

Har sidan ett enklare syfte som att ge legitimitet åt ditt företag, att potentiella kunder ska få ett professionellt intryck? Då kan ett enklare paket vara tillräckligt. Ska du däremot sälja varor och tjänster på sidan via en webbshop? I så fall behövs mer specialfunktioner och då kan ett mer avancerat paket passa.

2. Vilken design passar mitt företag?

Har du kanske en färdig grafisk profil eller klart för mig vad jag är ute efter i termer av stil, färger och gränssnitt? Eller är detta någonting du behöver hjälp med? Lista gärna några hemsidor vars design du gillar, dessa går med fördel att använda som utgångspunkt.

 

3. Vad har du för budget?

Räcker den till vad du vill uppå? Ett digitalt skyltfönster, eller en kortare presentation av företaget online behöver inte alls kosta speciellt mycket. Krävs det dock skräddarsydda funktioner och egenskaper så krävs mer jobb och budgeten behöver anpassas därefter. Det är viktigt att budgeten står i proportion till vilka förväntningar som finns.

Hemsidan skapar en digital kundresa

Företagets hemsida ska fungera som ett digitalt skyltfönster. Den guidar besökaren genom en kundresa i flera steg: 

 

  1. Hemsidan presenterar företaget professionellt och ger legitimitet åt verksamheten.  

  2. Innehållet på sidan inspirerar och engagerar besökare. Det gör att dom vill veta mer om företaget och dess erbjudande.

  3. Besökarna konverteras till kunder. Smart och användarvänlig design gör det enkelt för användaren att ta steget till att bli kund.

bottom of page